Powered by Blogger.

Thursday, January 6, 2011

Apocalipsa în direct

Am ajuns in epoca descrisa in Apocalipsa Sfantului Ioan: "nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, num ai cel ce are semnul: [...] numarul numelui Fiarei. [...] si numarul ei este sase sute saizeci si sase" (Apocalipsa 13:17-18) Urmeaza insemnarea fiecaruia dintre noi cu 666 !!!

Codul de bare care marcheazã produsele comerciale pe care le cumpãrãm si ACUM din magazine conþin specificat în mod expres numãrul 666, al diavolului, implinind Apocalipsa 13:17-18: "nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, numai cel ce are semnul: numele Fiarei sau numarul numelui Fiarei. Aici e intelepciunea! Cine are pricepere sa socoteasca numarul Fiarei; ca e numar de om. Si numarul ei este 666."
Incepand de la 1 ianuarie 2004, prin hotararea guvernului PSD si a parlamentarilor PSD, PD si UDMR toti cetatenii Romaniei vor avea carti electronice de identitate continand un cod de bare avand numarul 666 inregistrat pe el.

In toamna anului trecut, cativa ziaristi, sub acoperirea anonimatului, denuntau aceasta aberatie: introducerea cartilor electronice de identitate pentru toti romanii, inainte de intrarea in Uniunea Europeana, in 2007, in conditiile in care nici unul din statele europene pe care le luam ca model economic si social nu a introdus aceste carti de identitate electronice.

La 27 august 2002 o delegatie de la doua firme germane din cadrul unui mare trust, Deutsche Telecom, a vizitat Guvernul Romaniei. Dupa numai doua zile, la 29 august, premierul Adrian Nastase a emis Ordonanta de urgenta nr. 69 privind regimul juridic al cartii electronice de identitate, document care a fost publicat in Monitorul oficial peste alte doua zile, la 31 august. Ce vor fi discutat nemtii cu guvernantii nostri nu stim, dar viteza naucitoare a aplicarii in Romania a cartelelor electronice de identitate este un simptom care ne pune pe ganduri, daca nu ne inspaimanta.

Ordonanta respectiva a fost supusa aprobarii parlamentului, care pe 26 iunie 2003 (la Senat) a emis cu 189 voturi pentru (PSD, PD si UDMR) si 56 impotriva (PRM si PNL) Legea 285 de aprobare a ordonantei de guvern de introducere a cartilor elkectronice de identitate. Legea a fost publicata in Monitorul Oficial din data de 2 iulie 2003.

Aceasta decizie va costa Romania enorm atat din punct de vedere material cat si spiritual. Material, aceasta inseamna cape langa cheltuielile legate de cartile electronice de identitate in sine, vor trebuie achizionate aparate speciale pentru citirea acestor cartele, pentru a se dota cu ele FIECARE primarie, post de politie, practic orice institutie publica din toate localitatatile din tara. In conditiile economice precare in care se zbate populatia si tara, aceasta cheltuiala enorma este inadmisibila. Si totusi, Guvernul PSD a aprobat-o in numai 2 zile, iar Parlamentul controlat de PSD intr-un timp de asemenea foarte scurt.

Ce contine cartea electronica de identitate, dupa lege? Un microcip performant in care vor fi obligatoriu introduse informatiile de pe buletinul de identitate actual, permisul de conducere si cartea de alegator. Dupa caz, vor fi inserate si date privind asigurarea medicala, asigurarea sociala si semnatura digitala.

In plus pe fiecare carte electronica de identitate va exista desenat codul de bare care contine numarul 666.Aceasta inseamna marcarea oamenilor cu numarul Antichristului, 666.

Mai clar:pe codul de bare, nr 6 este simbolizat de doua linii negre subtiri: || care sunt folosite pentru ca separatori la marginea si in interiorul codului de bare, in total 3 separatori ||, adica 666.

Cele doua linii || sunt regasite in simbolul dolarului, in simbolul euro si astfel numarul 666 are semnificatia inchinarii la la materie si la bani, supremul zeu al civilizatiei moderne.

Sursa: http://astral.idilis.ro/identitate666.htm

No comments:

Post a Comment